,,ŽENA MOGA MUŽA“ NASMEJALA BRUSJANE

Na pozorišnoj sceni Centra za kulturu Brus sinoć je izvedena komedija ,,Žena moga muža“ po tekstu Saše Pantića koji u samoj predstavi igra jednu od glavnih uloga i režiji Aleksandra Lazića. Bruska publika je imala priliku da isprati komičnu situaciju u kojoj se upoznaju žene (Dragana Vujić i Jelica Kovačević) za koje se ispostavlja da imaju istog muža. Glumica Dragana Vujić istakla je da joj je drago što su posetili Brus.

,,Ovde nam je bilo divno, mi jako volimo da igramo ovu predstavu, zaista uživamo. Jednom smo čak igrali predstavu za sedam ljudi, nismo hteli da otkažemo. Publika u Brusu je reagovala tokom cele predstave ali bila je poprilično stidljiva. Drugačije je kada je prepuna sala, bilo je i ovde dosta ljudi ali dešavalo se da moramo da stanemo sa glumom dok se ne završi smeh u publici. Zahvaljujemo se direktoru Centra za kulturu jer je čitavog dana bio izvanredan domaćin, prošetali smo gradom, a tokom dana smo izveli i dečiju predstavu“, rekla je Dragana Vujić.

,, Žena moga muža“ već za dva dana nastavlja turneju i to u Beogradu na velikoj sceni MTS dvorane. Pored Srbije, predstava je izvođena i u Hrvatskoj.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *