LOKALNA FONDACIJA RASINSKOG OKRUGA RASPISALA KONKURS ZA IZRADU LOGOA

Lokalna fondacija Rasinskog okruga u nastajanju raspisuje nagradni konkurs za izradu logoa fondacije. Iz Fondacije pozivaju sve kreativce da daju predlog i učestvuju u izboru najboljeg rešenja koje će postati njihov zvanični logo.

 Zainteresovani prijave mogu slati na mejl fondacijarasinskiokrug@gmail.com. Rok za slanje predloga je u ponedeljak, 31. jula do 17 časova.

Vrednost nagrade iznosi 250 evra u bruto iznosu, a odluku o najboljem logotipu donosi tročlani/petočlani žiri.

Pravo učešća na konkursu imaju svi kreativni stvaraoci sa teritorije Republike Srbije.

 Idejno rešenje logoa treba da sadržajno odgovara aktivnostima i vrednostima koje deli Lokalna fondacija Rasinskog okruga. Oblasti delovanja koje će Lokalna fondacija da podržava su akcije iz oblasti zaštite životne sredine, podrška građanskom aktivizmu, manifestacije iz oblasti kulture i umetnosti, amaterski sportski događaji, bezbedno okruženje za građane, organizovanje neformalnih edukacija.

Poželjno je da dizajn logotipa sadrži grafički element i ispis Lokalna fondacija Rasinskog okruga. Mora da bude primenjiv u različitim formatima, štampanim i digitalnim materijalima, u boji ili grayscale prikazu. Obavezan uslov jeste da logo mora biti originalni autorski rad, koji nije bio ranije korišćen. Poruka koju šalje mora biti dovoljno jasna, prepoznatljiva i upečatljiva kako bi mogla biti obeležje buduće fondacije Lokalne fondacije Rasinskog okruga.

Vrednosti za koje se zalaže Lokalna fondacija Rasinskog okruga su solidarnost, participativnost, otvorenost, dostupnost, različitost i inkluzija.

,,Prijavite se i budite deo lokalne zajednice“, poručuju iz Lokalne fondacije Rasinskog okruga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *