,,BRAT’’ NASMEJAO BRUSKU PUBLIKU

Sinoć je pred bruskom publikom na sceni Centra za kulturu Brus odigrana predstava ,,Brat’’ u produkciji NASTeatra. Uloge tumače Marija Stokić, Ivan Perković i Aleksandar Ristanović.

Glumac Ivan Perković rekao je da nas priča uvodi u komične situacije gde se prepliću problemi mladih.

,,Predstava na komičan način opisuje život mladih i njihove probleme.Tu se provlači kocka, problemi u vezama, sve više se raspadaju… Sa druge strane postoji rešenje a to je da mi moramo  da radimo na sebi, da promenimo sebe a ne da pokušavamo da promenimo druge’’, dodao je Perković, osnivač NASTeatra.

Aleksandar Ristanović u predstavi igra lika Šileta koji je izazvao najveće reakcije bruske publike.

,, Meni je bilo zanimljivo da glumim jednog smotanog zelenaša vrlo zaljubljive prirode. Ima dosta dijalektike u njemu i predstavljene su situacione komedije u kojima je publika upoznata sa istinom dok su likovi u zabludi. Iz tog neslaganja nastaje komedija, to je zajednička igra’’, dodao je Ristanović.

Ovom prilikom glumci su prvi put posetili Brus, zadovoljni su reakcijom publike i nadaju se da će imati priliku da dođu sa drugom predstavom. Naglašavaju da su dobri uslovi za rad i da je sala Centra za kulturu prelepa.

Pored komedije ,,Brat’’ koja je izvedena preko 30 puta , NASTeatar ima još pet predstava -,, Svetozar Treći’’, crni humor ,,Život oca Todora’’, dramu ,,Nedozvani’’, monodramu ,,Pesnik za pesnike’’ koja govori o zivotu pesnika Momčila Nastasijevića i predstavu za decu ,, Priča o piscu  priči’’. Novu premijeru pripremaju za april.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *