BRUSKI NAPREDNJACI PREDALI ODBORNIČKU LISTU

IZBORI 2023.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke prvi je predao  listu za vanredne lokalne izbore zakazane za 17. decembar Opštinskoj izbornoj komisiji. Nosilac liste pod nazivom ,,Aleksandar Vučić – Brus ne sme da stane“ je doktor ekonomskih nauka Valentina Milosavljević, a ostali kandidati za odbornike su članovi privremenog organa opštine Brus Dalibor Savić, diplomirani agroekonomista i Radovan Stajić strukovni ekonomista.

Na listi se nalaze i Dragana Despotović – diplomirani ekonomista, Aleksandar Mitrović – diplomirani profesor srpskog jezika, Bojan Bićanin – veterinar, Boban Dobrodolac – ugostitelj, Marina Mihajlović – diplomirani pravnik, Marijana Đokić – inženjer poljoprivrede za agroekonomiju, Sanela Kljajić – diplomirani profesor engleskog jezika, Milomir Čukuranović – metalostrugar, poljoprivrednik, Dejan Živković – privrednik, Ivan Đokić – diplomirani geograf, prostorni planer, Vida Stevanović – master inženjer građevinarstva, Nataša Timotijević – diplomirani ekonomista, Viktor Valjarević – bravar, dr Bojan Milić – doktor opšte medicine, Ana Živanović – učiteljica, Svetlana Novčić – medicinska sestra, Miloš Nedeljković – strukovni ekonomista, Olivera Gavrilović – diplomirani pravnik, Mile Radisavljević – metalostrugar, Nemanja Đokić – inženjer zaštite životne sredine, Sonja Živanović – preduzetnica, Miroslav Jočić – šumarski tehničar, Tamara Čukuranović – diplomirani profesor francuskog jezika, Nemanja Vesić – tehničar za kompjutersko upravljanje, Petar Petrović – student i Marija Todorović – diplomirani ekonomista.

Nakon što je predstavila odborničku listu, nosilac iste, Valentina Milosavljević je istakla da svih 29 kandidata mogu da vode opštinu Brus u pravom smeru u kom je krenula još 2020.

,, Ovo je  sjajna, reprezentativna lista kojom se ponosimo i želimo uspeh svakom kandidatu. Nadamo se da će narod shvatiti njihovu ozbiljnost  i da će se pozabaviti biografijama kandidata i i svim rezultatima koji su urađeni u prethodne tri godine. Da bismo nastavili taj tempo, potrebna nam je jedinstvena podrška naroda jer ne želimo da trošimo energiju na beznačajne teme. U kampanji je sve više dezinformacija i insinuacija. Naš mandat je skraćen bezmalo godinu dana, i to vas molim da imate na umu, jedna kompletna građevinska sezona je izostavljena. Svaki kandidat sa ove liste radiće isključivo u interesu građana i jedini motiv kandidata sa ove liste je bolji Brus. Imamo i podršku imena koji je nosilac naše liste a to je predsednik Republike Aleksandar Vučić. Svim ostalim listama želimo svu sreću, podržavamo demokratiju, ali naša obećanja možemo da ispunimo samo uz ubedljivu pobedu“, poručila je Milosavljević.

Politički akteri koji učestvuju na vanrednim izborima svoje izborne liste mogu podneti do 26. novembra.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *