CRVENI KRST SRBIJE RASPISAO KONKURS ,,KRV ŽIVOT ZNAČI“

Crveni krst Srbije raspisao je umetnički konkurs ,,Krv život znači“ za predškolce, osnovce i srednjoškolce. Konkurs je otvoren danas a trajaće do 29. marta, istakli su iz Crvenog krsta Srbije. Učesnici svoje radove mogu dostaviti organizaciji Crvenog krsta u gradu ili opštini na čijoj se teritoriji nalazi ustanova odakle je učenik.

Komisija za odabir radova za nagrađivanje ocenjivaće uspešnost u originalnosti ideje, promociji lepote življenja, poklanjanja i solidarnosti, pozivu na dobrovoljno davanje krvi, razumevanju ličnog doprinosa promociji davalaštva krvi, vidljivom duhu principa dobrovoljnog, anonimnog i nenagrađenog davanja krvi, prepoznatom mestu Crvenog krsta u davalaštvu krvi i da li sadržaj odgovara uzrastu deteta odnosno učenika, navodi se u Konkursu.

Predškolci mogu dostavljati likovne radove, osnovci od prvog do četvrtog razreda likovne, literarne radove i video, stariji osnovci mogu dostaviti poster, tekst kratke SMS poruke ili video, a srednjoškolci pored poruka i videa mogu konkurisati vizualom za društvene mreže.

Sve propozicije zainteresovani mogu preuzeti preko QR koda koji se nalazi na naslovnoj slici  kako bi konkurisali za neku od nagrada.

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *