DANAS FINALE SVETOSAVSKOG TURNIRA: VELIKI ŠILJEGOVAC – KURŠUMLIJA

U prepunoj Hali sportova ,,Goran Raičević“ sinoć su nakon uzbudljivih utakmica ekipe,, Mlekara Minimlex“ iz Velikog Šiljegovca i ,,Caffe Oscar“ iz Kuršumlije izborile plasman za veliko finale Svetosavskog turnira u malom fudbalu.

Prva polufinalna utakmica između ,,Mlekare Minimlex“ i ekipe ,,Centrala Bar“ završena je rezultatom 5 : 4. Fudbaleri iz Velikog Šiljegovca su na samom startu zauzeli vođstvo. Tim ,,Centrala Bar“ je izjednačavao u dva navrata i prvi deo susreta završen je rezultatom 2 : 2. U prvom minutu drugog poluvremena ekipa Mlekare  je opet preuzela vođstvo ali je opet došlo do izjednačenja. Fudbaleri Mlekare su zatim postigli dva gola i pred kraj utakmice su momci ekipe ,,Centrala Bar“ smanjili prednost.

U drugom polufinalnom susretu između timova ,,Caffe Oscar“ i ,,Metal Plast“ zabeležena su dva gola za kuršumlijsku ekipu 2 : 0 i to najviše zahvaljujući golmanu pobedničkog tima koji je odbranio svaki udarac ka golu.

Pored polufinala, publika je propratila i meč mališana bruskih ,,Vukova“, mladih nada fudbala.

Organizator turnira, Sportski centar Brus, je tokom večeri uručio i nagrade publici među kojima su bile majice, fudbalska i košarkaška lopta, besplatno pranje auta i doručak i ručak u restoranima u Brusu i Brzeću.

Sportski centar Brus i za finalno veče najavljuje brojne nagrade i iznenađenja i poziva publiku da dođe i ulepša fudbalski spektakl.

Podsetimo, pobednik Svetosavskog turnira dobija novčanu nagradu u vrednosti od 150.000 dinara, finalista 80.000, osvajači trećeg mesta 40.000 a četvrtog 6. 000 dinara.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *