ĐAKU GENERACIJE, VUKOVCIMA I OSTALIM UČENICIMA I PROFESORIMA URUČENE DIPLOME I PRIZNANJA

U Srednjoj školi Brus danas je zvanično proglašen đak generacije, učenicima su uručene Vukove diplome, priznanja za osvojena prva, druga i treća mesta na republičkim, međuokružnim i okružnim takmičenjima, kao i pohvale za rad i doprinos školskih sekcija. Profesori su takođe dobili priznanja za postignute uspehe svojih đaka.

Direktorka Srednje škole Brus, Vesna Marinković je na svečanosti učenicima poželela sve najbolje u budućim poduhvatima i poručila da njihovi ciljevi budu veliki i snage nesavladane.

,, Čestitam svima na položenom maturskom ispitu i uspešno završenom srednjem obrazovanju. Čestitke upućujem vašim profesorima i roditeljima koji su bili uz vas na ovom putovanju kroz obrazovanje i vaspitanje. Vrednosti koje ste usvojili vodiće vas nadalje kroz sve izazove koji vas očekuju. Podsetiću vas na važnost obrazovanja, znanja ali i poštovanja, posvećenosti, hrabrosti i odlučnosti u ostvarivanju vaših snova. Verujem da ste spremni da primenite svoje znanje i veštine u svetu koji vas čeka. Svaki novi početak nosi sa sobom priliku za rast, razvoj i promenu. Budite ponosni na svoje postignuće. Znam da ćete sa ponosom isticati ime ove škole i opštine iz koje ste ponikli. Ne zaboravite najvažnije vrednosti koje ste naučili u našoj školi-čestitost, poštovanje i trud. Hvala što ste doprineli našoj školi i lokalnoj zajednici. Živi, srećni i uspešni nam bili“, istakla je direktorka Vesna Marinković.

Ona je potom svečano proglasila najbolje đake i dodelila im priznanja. Ovogodišnju titulu đaka generacije je, po odluci Nastavničkog veća, ponela  Sara Obradović, a Vukove diplome pripale su učenicama Anastasiji Mitrović, Jovani Milanović i Kristini Milenković.

,, Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što sam bila učenik ove škole i što danas stojim na ovom mestu, zato još jednom želim da se zahvalim  kompletnom kolektivu Srednje škole Brus, od direktora, profesora, mog razrednog starešine, do tetkica i ložača. Hvala mojoj porodici što su uvek tu uz mene, moja snaga i podrška. Svojoj generaciji želim da svi ostvarimo svoje snove i ciljeve, vredno radimo, uspemo i da se jednog dana sretnemo na ovom mestu i imamo čime da se pohvalimo“, navela je Sara Obradović, o kojoj možete čitati na našem portalu, na linku www.bruskikofer.rs/sara-obradovic-djak-generacije-srednje-skole-brus/

Svečanost je numerama obogatio i školski hor. Učenicima koji su osvojili prva, druga i treća mesta na republičkim, međuokružnim i okružnim takmičenjima, lokalna samoupava obezbedila je novčane nagrade.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *