GRADSKI BAZEN POČETKOM JULA POČINJE SA RADOM, USKORO I NOVO IGRALIŠTE U GRADU

Sa sunčanim i tropskim danima zaposleni u Sportskom centru Brus uveliko rade na čišćenju i pripremi bazena za letnju sezonu koja će ovog leta početi nešto kasnije zbog čestih kiša i poplava koje su zadesile brusku opštinu.

Prema rečima direktora Sportskog centra, Marka Vilimonovića, bazen bi trebalo da počne sa radom početkom jula. On napominje da je bilo problema nakon poplava jer je voda prodrla u mašinsko postrojenje bazena što je dodatno otežavalo rad, ali da je sa današnjim danom oko  90 posto sve spremno za kupališnu sezonu.

Kada je reč o bazenu u Banji, mala je verovatnoća da će ove godine biti u funkciji  zbog izlivanja Graševke između ostalih i u tom području grada. Trenutno se, ističe Vilimonović, gradi bedem na tom delu kako ne bi došlo do slične situacije. Zato se iz bezbednosnih razloga za sada ne očekuje početak rada banjskog bazena.

Uskoro još jedno igralište za decu 

Iz Sportskog centra najavljuju i skori završetak radova na igralištu kod Crvenog krsta.

U saradnji sa lokalnom samoupravom, biće postavljena tartan podloga i ostali dečji rekviziti kako bi mališani ovog dela grada imali svoj kutak za igru. Nešto dalje, na Rosulju, na već postojećem igralištu, ovih dana je u planu postavljanje table za koš i golića za fudbal, a planirano je i nameštanje nekoliko sprava za vežbanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *