JOŠ JEDNA GENERACIJA PREDŠKOLACA PROSLAVILA KRAJ VRTIĆKIH DANA

Šetnjom kroz bajke, pesmom i igrom, bruski predškolci priredili su zajedno sa svojim vaspitačima završnu priredbu i proslavili kraj jedne etape svog obrazovanja.

Sala Centra za kulturu Brus bila je mala da primi ponosne roditelje mališana, ali i sve one koji su bili željni da vide predškolsku  Filmoviziju, kreativnost, mladost i dečiju radost. Direktorka Predškolske ustanove ,,Pahuljice“ Ana Marković-Đurđević poručila je mališanima da sanjaju velike snove.

,, Velika je čast što vam mogu poželeti dobrodošlicu u svoje lično ime i u u ime celog kolektiva. Ovo je 46. generacija Pahuljica koja odlazi iz našeg vrtića u nove izazove.  Putovanje se završava sa sjajnim uspesima, noseći sa sobom divne uspomene na drugarstvo i zajednicu učenja. Današnji dan je dan radosti za naše predškolce i njihove roditelje.  Ponosni smo na vas i vašu decu, vaspitače koji su pripremajući završnu priredbu  sve nas učili kako uvažavati različitosti, kako biti pravedan i velikodušan prema svim ljudima ovog sveta. Deco, sanjajte velike snove, srećan let u novi svet“, istakla je direktorka Ana Marković-Đurđević.

Iz lokalne samouprave su ovom prilikom naglasili da će briga o najmlađima i dalje biti prioritet u radu.

,, Danas imam čast da vas pozdravim u ime predsednika opštine, ali pre svega bih prvo želela da se zahvalim na ovoj predivnoj emociji koju osećam u vašem prisustvu. Zahvalila bih se i svim zaposlenima u PU ,,Pahuljice“ na predanom i odgovornom radu i zalaganju da naša deca bezbrižno odrastaju. Želim da vam poručim da svi mi u opštini Brus na vrhu liste prioriteta imamo naše najmlađe sugrađane i trudićemo se da i u narednom periodu donosimo odluke i opredeljujemo sredstva tako da detinjstvo naših najmlađih sugrađana bude što sadržajnije, kvalitetnije. Dragi moji predškolci, poželela bih vam puno uspeha u daljem školovanju, da budete dobri đaci, da steknete radne navike, izrastete u dobre ljude i budete ponos vaših roditelja“, saopštila je zamenica predsednika opštine Brus, Marjana Đokić.

Kraj priredbe obeležila je zajednička pesma svih predškolaca, vatromet i gromoglasni aplauz ponosnih roditelja mališana.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *