JOŠ JEDNA LESTVICA VIŠE

  OFK Kopaonik 1931 šampion Prve rasinske lige, naredne sezone igra u Zoni Zapad

Trideset pobeda, dva remija i jedan poraz bili su dovoljni da fudbaleri OFK Kopaonika 1931 ove sezone postanu najbolja ekipa Prve rasinske okružne lige i od jeseni budući pretendenti na pehar Zone Zapad, takmičenja višeg ranga.

Ostala je da se odigra poslednja utakmica i to sa gradskim rivalom FUD-om. Fudbaleri pozivaju sve Brusjane da u nedelju, 9. juna od 17:30h dođu na Gradski stadion i zajedno proslave titulu šampiona Prve rasinske okružne lige.

,,Retko koji klub iz Rasinskog okruga može da se pohvali da je za dve godine preskočio dva ranga, što je uspelo fudbalerima Kopaonika. Ove sezone beležimo impresivnu gol razliku 127:21, a ostalo je još jedno kolo. Klub sa vizijom, planom, idejom. Klub koji iz dana u dan raste i razvija se u skladu sa svojim mogućnostima. Klub za koji svi kažu da je zdrava sredina, kako za ostvarene igrače, tako i za mladu gardu koja tek dolazi. U nedelju će biti veliki dan za naš klub i za naše sugrađane. Nije ovo bio nimalo lak put do uspeha, ali kada imate pravi tim ljudi oko sebe, uspeh je neizbežan. Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su bili uz klub. Hvala stručnom štabu i igračima koji su izneli najveći  teret od početka do kraja. Pozivam sve Brusjane da u nedelju dodju na stadion i velikim aplauzom pozdrave šampione. Napred Kopaonik!!“, izjavio je sportski direktor kluba Ivan Nikolić.
.
I pomoćni trener  Milan Mitrović poziva sve na fudbalski praznik u nedelju.
,,Imali smo jasan cilj na početku sezone, a sada smo do njega i stigli. Igrači su vredno trenirali, dali sve od sebe da vratimo klub na pravi put. Od prvog kola sam verovao da dobar rad ne može niko da pobedi. A to govori i sama statistika, 28 kola nismo izgubili. Ovom prilikom bih pozvao sve ljubitelje sporta i fudbalskog kluba Kopaonik da dođu u nedelju na stadion i pozdrave šampione!“, poručio je Mitrović.
.
Podsetimo, OFK Kopaonik 1931 je prošle godine u ovo vreme slavio prelazak u, tada, viši rang, Prvu rasinsku okružnu ligu, a ove se popeo za lestvicu više i kako kažu iz kluba, tu neće stati.
foto: OFK Kopaonik 1931

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *