KOPAONIK 1931 POČEO PRIPREME ZA NOVU SEZONU,uskoro početak Zone Zapad

Nakon kratke letnje pauze i proslavljene titule šampiona Prve rasinske okružne lige, fudbalere OFK Kopaonik 1931 očekuju zahtevne pripreme za takmičenje u Zoni Zapad koje zvanično počinje 17. avgusta.

Mesec dana pre prvih utakmica, na Gradskom stadionu okupili su se igrači i započeli bazične, kondicione pripreme.

,, Skupili smo se na prvom treningu u novoj sezoni sa ciljem da bolje organizujemo klub. Kopaonik nekoliko godina nije bio u ovom rangu takmičenja, ali imamo poverenje u naše igrače, mnogi od njih su i igrali Zonu i potpomognuti mlađima, nadamo se da neće biti problema. Cilj u prvoj sezoni nam je da ostanemo u ovom rangu, da budemo solidni zonaši“, rekao je trener Voiče Marković.

Kopaonik u novu sezonu ulazi sa dve pridošlice. Reč je o Milošu Čukuranoviću koji je i ranije igrao za klub i o Mladenu Radoviću, golmanu, takođe bivšem igraču Kopaonika. Prema rečima trenera Markovića, prelazni rok i dalje traje i očekuje se još nekoliko pojačanja. Iz kluba je otišao Nemanja Zdravković koga ćemo ove sezone gledati u dresu Vinogradara iz Zleginja.

Prvi trening fudbaleri su započeli sa velikim entuzijazmom.

,,Pripreme smo počeli na vreme. Prvi trening je težak, nadam se da ćemo trenirati još jače i bolje po ovom teškom i izuzetno toplom vremenu. Kopaonik je klub sa velikim imenom i renomeom koji je počeo iznova, od ,,betona“. Preskočili smo dva ranga, pred nama je još teži zadatak, Zona Zapad je itekako jaka liga, tamo su ekipe koje su u svom regionu najbolje“, istakao je zadnji vezni igrač Jovan Burgić .

,, Posle tri godine vraćam se u klub, tu su mi stari drugari, nadam se da ćemo ostvariti veliki uspeh ove godine. Zona Zapad je jaka liga, imamo mlade igrače i drago mi je zbog toga“, naglasio je golman Mladen Radović.

U novoj sezoni, fudbaleri se nadaju da publika bude 12. igrač na terenu.

,,Kopaonik je brend Brusa i klub koji ima dugu tradiciju. Brusjani vole fudbal i nadamo se da ćemo opet da ih obradujemo lepim igrama i rezultatima. Publika se vratila na tribine, to smo videli na poslednjim utakmicama. Igrači će uvek izgarati na terenu i dati svoj maksimum“, poručio je trener Marković.

Do 17. avgusta, OFK Kopaonik će odigrati nekoliko pripremnih utakmica, a prva je zakazana sledeće nedelje u Kruševcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *