KUPITE SLIKU I TAKO POMOZITE SUGRAĐANKI SILVANI IVKOVIĆ

Poznati slikar, rodom iz Brusa koji živi i radi u Beogradu, Jadran Đukić poželeo je da pomogne našoj sugrađanki Silvani Ivković i ,,Bruskom koferu” poslao jednu od svojih najlepših dela – sliku Hilandara naslikanu tehnikom ulje na platnu.

Jadran je sliku donirao kako bi se prikupilo što više novca za Silvanino dalje lečenje i oporavak. Njegova dela se inače mogu naći u najprestižnijoj beogradskoj Galeriji slika Art Exclusive.

Početna cena Jadranove slike je 8.000 dinara i ko ponudi najviše dobiće ovo sjajno delo, a sav novac biće uplaćen Silvani Ivković. Pored pojedinaca, za  sliku se mogu prijaviti ustanove i privatna preduzeća.

Svi koji žele da na ovaj način pomognu našoj sugrađanki i pritom dobiju ovo ekskluzivno delo bruskog slikara mogu slati svoje ponude na bruskikofer@gmail.com do 14. januara do 15 sati.

Upravo tada će u centru grada od 19 sati u organizaciji TOO Brus biti održan humanitarni koncert ,,Zajedno za radost života’’ na kome će nastupiti popularni bruski bend ,,Samo jako’’, Etno grupa Brus i KUU ,,Kopaonička frula’’. Podršku ovoj manifestaciji pružiće i Alternativni centar Puls Brus.

Donirajte i ulepšajte drugom život!!

5 thoughts on “KUPITE SLIKU I TAKO POMOZITE SUGRAĐANKI SILVANI IVKOVIĆ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *