,,LEGACY“ ILI ,,SAMO JAKO“ NASTUPIO U BRUSU

Posle dužeg vremena, bend ,,Legacy“, nekadašnji ,,Samo jako“ nastupio je proteklog vikenda u Brusu, a mi smo naravno, iskoristili priliku da saznamo koje su novine u bendu, pored promene imena, i šta očekuje mlade muzičare koji su svoje prve muzičke korake napravili upravo u Brusu.

,,Hteli smo promenu i da podignemo bend na jedan viši nivo. Imamo novu pevačicu Aleksandru Simonović, koja je večeras debitovala u Brusu. Sada nas ima šestoro u bendu a za ime Legacy ili zaostavštinu na engleskom, opredelili smo se jer nam je bilo kreativno i važno da neko drugi nema to ime. Polako ali sigurno širimo publiku, počeli smo da pevamo na svadbama, korporativnim žurkama, nastupamo često u Beogradu i Novom Sadu…“, rekao nam je pevač grupe Legacy, Brusjanin Saša Đidić.

,,Skoro smo iskomponovali muziku za Memorijalni turnir ,,David Lapčević“ u Župi koji se održava od 15. do 21. jula i biće himna turnira. Tokom leta, pored Župe nastupaćemo u Vrnjačkoj Banji, a Brusjani će nas sigurno čuti još koji put“, dodaje klavijaturista Aleksandar Ristić.

Bend osnovan pre oko četiri godine u Brusu polako ali sigurno pronalazi mesto na muzičkoj sceni Srbije zahvaljujući dobrim svirkama i repertoaru koji je primamljiv mlađoj a i nešto starijoj piblici.

,,Svaka publika je drugačija, naš najveći posao je da osetimo na šta ljudi reaguju od svih žanrova koje sviramo i da taj potenciramo, a to zahteva da uvek znaš da sviraš sve. Trudimo se da budemo što bolji i kao pojedinci i kao cela grupa“, zaključuju naši sagovornici.

Više o bendu čitajte ovde ili ovde.

foto: Legacy bend

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *