USPEŠAN NASTUP MALIŠANA PRED DOMAĆOM PUBLIKOM

Numere Mocarta, Baha, stare narodne pesme i mnogi drugi tonovi sinoć su se čuli na završnoj priredbi učenika izdvojenog odeljenja Osnovne muzičke škole ,,Stevan Hristić“ u Brusu. Puna sala Centra za kulturu ovacijama je ispratila nastupe  mladih harmonikaša, violinista, frulaša, učenika za klavirom i pevača koji su sa radošću pokazala svoj muzički talenat.

Nastavnik sa odseka za harmoniku, Predrag Vukojičić naglasio je da su učenici ove godine pobrali mnogo nagrada sa republičkih i međunarodnih takmičenja što im daje podstrek da i dalje vežbaju i razvijaju svoj talenat za muziku.

,,Deca su presrećna ovim nastupom, pokazali su pred domaćom publikom deo raskoši koju poseduju. Pored harmonike, klavira, frule, etno pevanja i sviranja, od ove godine u školi postoji i odsek za violinu i interesovanje za muziku je sve veće”, rekao je Vukojičić.

Muzička škola u Brusu, otvorena pre desetak godina, danas broji oko 80 učenika. Stručni kadar, ljubav prema muzici i talenat garantovano dovode do dobrih rezultata a iz škole obećavaju još mnogo uspeha u nizu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *