MUZIKA I PESMA ZA JULIJU LUKIĆ Na koncertu prikupljana sredstva za lečenje

Sinoć je mnogobrojna publika bila u prilici da sluša stare i moderne narodne pesme u izvođenju pevača koji su se potrudili da uzborom numera učine veče veselim. Umesto kupovine karata, Brusjani su donirali sredstva za sugrađanku Juliju Lukić, koja se bori sa tumorom. Na binu je najpre izašao Slobodan Sloba Đurković, inicijator koncerta.

,,Ja sam došao na ovu ideju pošto je Julija moja komšinica sa prvog sprata, znam da im je pomoć preko potrebna, imali su jako tešku životnu priču i hteo sam nešto da uradim za njih. Nije bio nimalo problem da se okupimo, to su sve moji prijatelji, u po danu , u po noći, ja za njih, oni za mene, tako da smo ovo zajedničkim snagama i uz pomoć našeg Strahinje Živanovića organizovali. Pozvali smo orkerstar i kolege i želeli smo da napravimo lokalnu priču“, izjavio je za Bruski kofer Sloba koji u martu izbacuje novu pesmu i kako kaže, radi punom parom, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Nakon nekoliko solo pesama Sloba je izveo duet ,,Hajde da se volimo“ Lepe Brene sa pevačicom Milenom Đukić, poznatoj po coverima ,,Šta će mi šalvare“ i ,,Okitite sve svatove“, koja često nastupa u Brusu i okolini.

,,Ja se uvek odazivam na humanitarne koncerte i čast mi  je i zadovoljstvo što se Sloba setio mene. Skoro smo radili humanitarni koncert u Valjevu a najavljujem koncert 7. marta u kruševačkoj Hali sportova“, rekla je Milena Đukić.

Brusjani su do kraja muzičke večeri uživali u popularnim hitovima u izvođenju i pevača Zdravka Anđelkovića, Jelene Usainović, Bobana Đokića i Nemanje Radisavljevića uz pratnju orkerstra Dejana Ristića.

Organizatori koncerta su Centar za kulturu Brus i TOO Brus a pokrovitelj Skupština opštine Brus.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *