Originalnost plus tehno zvuk = DJ DEXTAZY

Na nastupe DJ Dextazija tj. Miloša Deljanina dolazi publika koja voli dobar tehno zvuk sa dinamičnim ritmom i neobičnim miksevima. Ovaj perspektivni Brusjanin i sam uživa u stvaranju muzike što se prenosi i na slušaoce.

Prepoznatljiv ,,tech n club house”, ,,deep techno”, ,,melodic techno” i ,,progressive house” zvuk je ono što DJ Dextazija izdvaja od ostatka di – džejeva koji stvaraju sličnu muziku. Miloš iza sebe ima bezbroj nastupa na otvorenom i na žurkama zatvorenog tipa (www.dextazy.com ).

,, Muzika je moj hobi, tehno zvuk mi se dopada i ja sam se pronašao u nekim  podžanrovima koji prijaju kako meni tako i publici.Volim da radim za DJ pultom, da zavrtim dobre trake koje podižu energiju, i bez obzira na to da li nastupam pred 5000 ljudi ili pred manjom publikom, ljubitelji ove muzike to prepoznaju i uživaju u dobrim ritmovima i bitovima”, rekao je Miloš.

Od stručnjaka za elektronsko poslovanje, preko ekonomije, terorizam, organizovani kriminal i bezbednost, Miloš je prešao u IT sektor jer kako kaže voli programiranje i trenutno radi na učenju programskog jezika koji će mu pomoći u razvoju karijere . Na osnovu dosadašnjeg poslovnog iskustva on napominje da čovek uvek treba da radi ono što voli, a kada nešto ne valja, menjati stvari i pronalaziti sreću.

DJ Dextazy svoju sreću pronalazi u konstantnom radu na sebi i stvaranju muzike. Na Youtube kanalu  www.youtube.com/MrDextazy  možete preslušati sve mikseve.

,,Već 12 godina se bavim di – džejingom i nastupao sam na mnogim mestima u zemlji i inostranstvu, gde sam se pored svega toga bavio i produkcijom, snimanje spota u Crnoj Gori, imao  nastupe na poznatim radio stanicama kod nas i u drugim zemljama “Radio AS FM, GrooveBox Radio, Edm Central FM itd., bio jedan od predstavnika Srbije za “Strange Beatz Radio” podcast, kao i da sam vodio svoj podcast sa kolegom iz naše DJ Duo grupe “Sync Off” pod imenom “Syncology Podcast” u kom  smo imali poznate DJ-eve i producente iz svih zemalja. Kao jedan od izdavača u Vandetta Records kući, organizovao sam festival elektronske muzike ,,Vandetta Summer Fest” u Kruševcu, gde sam i bio učesnik u saradnji sa svojim bivšim kolegom sa kojim smo takođe radili kao DJ duo pod imenom  “Sync OFF” (zapaženi nastupi “Foam Fest Beograd, Ninety Four itd.), sledeći nastupi pod mojim imenom Mr. Dextazy (najavljuje kroz smeh da će mu alien name za techno pravac biti “DR. DEXTAZY”) “POOL Party” pod organizacijom Goč is Calling, “The Sound of Wine” uoči Župske Berbe, “Project X Party”, “Winter Sensation” na Dorćol Platzu,  bio za mix pultom na žurkama u hotelima i na stazama poznatih objekata na otvorenom na Kopaoniku kao što su Planina Mons, Viceroy Hotel, Mujen Lux i mnogi drugi, a od nastupa u drugim zemljama izdvojio bih Krit (Candy Club) gde je bilo preko 5000 ljudi”, priseća se Miloš i dodaje da bi voleo da učestvuje na najvećem svetskom muzičkom festivalu ,,Ultra Music Festival” u Majamiju.

Miloš u kreiranju svoje muzike ide proverenim putem čuvenog DJ Carl Cox-a po kome je u elektro, i u drugim žanrovima tog tipa, i u DJ-ingu najvažniji repertoar, i odabir dobrih traka, a da tehnika miksovanja dolazi sama po sebi i to je indivudalno kod svakog DJ-a. Inovativnost i kreativnost je takođe važna, a u tome je za sada po Milošu najbolji DJ Boris Brejcha.

I Brus, kaže Miloš, iako mali, iznedrio je takođe nekoliko di – džejeva poput Nemanje Miljakovića (Nemax), Saše Azdejkovića,  Nemanje Pavlovića (Mashin), i Aleksandra Nedeljkovića (Sandex). ,,Sve nas povezuje muzika – lek za dušu, zbližava ljude bez predrasuda, stereotipa i bilo kakvih kočnica, zaključuje DJ DEXTAZY.

Njegovu muziku možete naći još i na:

www.mixcloud.com/Dextazy

instagram.mr_dextazy

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *