OSNOVCI IZVELI PRIREDBU NA ENGLESKOM JEZIKU

Članovi sekcije engleskog jezika OŠ ,,J.J. Zmaj“ izveli su sinoć priredbu na kojoj su glumili i pevali na engleskom jeziku i pokazali koliko su dobri poznavaoci najrasprostranjenijeg jezika u svetu.

U svemu tome im je pomogla nastavnica Marija Đenadić Torbica koja ih je i pohvalila za trud i rad.

,,Deca su vredno radila i ove godine su imala nekoliko projekata u kojima su učestvovala. Jedan od njih je bio međunarodni gde je bilo i dece iz Poljske, Litvanije, Rumunije, Grčke, Turske. Tu smo radili narodne priče gde su uz upotrebu alata obavljali razne zadatke. Radimo i na drugom projektu u saradnji sa Centrom za razvoj kulture i obrazovanja Brus-deca  imaju radionice sa psihologom Anom Radmanović a nakon toga snimaju podkaste u vezi sa tim što su radili. Spremili smo i ovu priredbu, drugu po redu. Hoćemo da pošaljemo poruku da želimo mir u svetu, među svim ljudima, jačanje svesti devojčica o tome koliko su važne pošto im treba više podrške u ovom svetu, poruku da su deca najvažnija, ljubav i prijateljstvo“, istakla je nastavnica engleskog obraćajući se prisutnima.

Sekcija engleskog jezika u školi postoji već tri godine i okuplja sve veći broj mališana koji uz druženje, poznate pesme i replike lakše uče engleski jezik.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *