OSNOVCI OSVOJILI DVA SREBRA NA REPUBLIČKOM ATLETSKOM TAKMIČENJU

Dve srebrne medalje, četvrto mesto, dva peta i jednu šestu poziciju osvojili su učenici OŠ ,,J. J.Zmaj’’ juče na Republičkom takmičenju iz atletike u Novom Sadu za osnovce.

Prošlogodišnji pobednik u disciplini bacanje kugle, učenik sedmog razreda Veljko Milić, ovoga puta došao je do srebra, a godinu dana stariji  Andrija Lazić okitio se srebnom medaljom u disciplini trčanje na 100m.

,,Učenici su bili sjajni, bodrili su se i navijali jedni za druge, pravi tim. Predstavili su školu i ceo naš grad na najbolji mogući način! Od srca čestitke i budimo ponosni na njih! Hvala školi i svim kolegama na konstantnoj i neizostavnoj podršci’’, istakla je nastavnica fizičkog vaspitanja Vesna Ilić koja je pripremala učenike.

Osvajanjem 4. mesta u bacanju kugle,  Mladen Marjanović, učenik šestog razreda ostvario je zapažen rezultat, kao i maturantkinja Andrijana Stevanović osvojivši peto mesto u disciplini trčanje na 600m, maturant Miloš Pavličević, osvajač takođe petog mesta u disciplini skok u dalj i Andrej Nikolić, učenik petog razreda, osvojivši  šesto mesto u disciplini skok u dalj.

Posle letnjeg raspusta, osnovci će nastaviti sa trenizima i krenuti u osvajanje novih medalja kada je reč o kraljici sportova.

Foto: Vesna Ilić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *