POČEO II ,,KUP PRIJATELJSTVA’’

Jutros su mališani uzrasta 11 i 9 godina otvorili drugi po redu turnir u fudbalu ,,Kup prijateljstva’’ na bruskom Gradskom stadionu. Ovogodišnji dečiji fudbal je pored domaćina okupio preko 40 ekipa  iz mnogih gradova poput Novog Pazara, Beograda, Raške, Šapca, Prokuplja i drugih okolnih mesta.

Trener škole fudbala ,,Vukovi“ Saša Pavlović istakao je da je došlo čak 100 fudbalera  više u odnosu na prošlu godinu što znači da turnir raste iz godine u godinu.

Osvajači drugog, trećeg i četvrtog mesta dobiće medalje a pobednici turnira po kategorijama imaće čast da podignu i pehare ,,Kupa prijateljstva“.

Gosti iz Novog Pazara kažu da rado dolaze na ovaj turnir.

,,Drugi put smo ovde, inače dugo sarađujemo sa bruskim ,,Vukovima“. Ove godine smo došli u većem broju i doveli  preko 20 dečaka. Turnir je odličan, vrućina nam ne smeta, mi smo navikli na sve, fudbal se igra i po snegu i kiši, suncu“ rekao je trener novopazarskog ,,Sport kluba 99“ Denis Pilica.

Klub ,,Kalčo“ iz Varvarina je takođe po drugi put učesnik na turniru, a trener  Rade Aksentijević istakao je da je organizacija odlična. Varvarinci se takmiče u kategorijiama 2012. i 2014. godište.

Sutra na teren izlaze fudbaleri uzrasta od 10 i 8 godina.  Turnir se održava u organizaciji Škole fudbala ,,Vukovi“ zajedno sa Sportskim centrom Brus i lokalnom samoupravom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *