PREDRAG VUKOJEVIĆ DOBITNIK RASINSKE ZVEZDE ZA NAJBOLJEG FUDBALERA U 2023.

Fudbaler OFK Kopaonik 1931 Predrag Vukojević Kej dobitnik je priznanja ,,Rasinska zvezda“ za najboljeg fudbalera koje dodeljuje Fudbalski savez Rasinskog okruga. Na svečanosti održanoj u Kruševcu, nagrade su primili i Vladica Milić iz FK Rubin, koji je proglašen za najboljeg trenera; Lazar Marković je izabran za najboljeg sudiju, dok je titulu za najboljeg sportskog radnika poneo Milan Milosavljević iz Lozne.

Vukojević je u jesenjem delu sezone Prve rasinske okružne lige postigao 20 golova što ga je kvalifikovalo za ovu prestižnu titulu.

,,Ništa ne bih mogao da postignem bez mojih saigrača. Svi smo zaslužni za ovo priznanje i nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo naš cilj a to je prvo mesto u Prvoj rasinskoj okružnoj ligi“, istakao je Predrag Vukojević Kej.

I za celokupni bruski tim Rasinska zvezda je dodatni moto da nastavak sezone odigra na najvišem nivou kako bi zadržao vođstvo u generalnom plasmanu i time prešao u viši rang takmičenja.

,,Peđa je već deset godina najbolji strelac bilo kog takmičenja na kome smo učestvovali. Zaslužio je ovu nagradu za sve to što je davao fudbalu proteklih godina. Hvala predsedniku FSRO Vladanu Gašiću koji je vratio rasinski fudbal na sportsku scenu. Za bruski fudbal nagrada znači mnogo, naročito u ovom trenutku kada se polako ali sigurno vraćamo tamo gde smo bili, a to je Srpska liga. Ovo je nagrada celoj našoj ekipi koja je i uspela da stvori nekog ko je najbolji“, rekao je fudbaler Kopaonika, Ivan Nikolić.

Sa Nikolićem je saglasan i trener Vojče Marković koji je izrazio zadovoljstvo time što je ovakvo  priznanje otišlo Brusu i zahvalnost lokalnoj samoupravi na podršci klubu.

Priznanja FSRO se dodeljuju već pet godina. Pored Vukojevića, Brus se može pohvaliti i Vladimirom Kneževićem koji je 2021. proglašen za najboljeg trenera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *