PREDSEDNICA PRIVREMENOG ORGANA OPŠTINE I NOSILAC POBEDNIČKE LISTE NAKON IZBORA: Hvala Brusjanima na ukazanom poverenju

Predsednica Privremenog organa opštine Brus i nosilac liste ,,Aleksandar Vučić – Brus ne sme da stane“, Valentina Milosavljević zahvalila je na ukazanom poverenju koje su Brusjani dali upravo ovoj listi na vanrednim lokalnim izborima 17. decembra, a koja je prema preliminarnim rezultatima Opštinske izborne komisije osvojila najveći broj glasova, tj. 56,52 odsto.

,,Zahvaljujem se svim učesnicima izbora koji su dostojanstveno i korektno obavili svoju građansku dužnost. Posebno se zahvaljujem na ukazanom poverenju i ubedljivoj pobedi parlamentarne liste ,,Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane i listi ,,Aleksandar Vučić -Brus ne sme da stane“. Želim da vas podsetim da je ovo četvrta ubedljiva pobeda koju slavimo- 2020. pobeda na parlamentarnim  i lokalnim izborima, 2021. pobeda na referendumu, 2022. pobeda na parlamentarnim i predsedničkim izborima i 2023. pobeda na parlamentarnim i lokalnim izborima. Ovaj rezultat obavezuje nas da još više doprinesemo razvoju Brusa u naredne četiri godine, svako sa svojih pozicija.Trajnost, stabilnost, i kontinuitet vlasti u Brusu proizvod je ne besposličarenja i ekscesa, već brojnih aktivnosti i jedne ogromne žrtve, posvećenosti i radu uz mnoge opstrukcije na svakom koraku. Služiti našem narodu je velika čast i privilegija i nastavićemo u tom duhu da radimo što je moguće više za naš Brus“, izjavila je Valentina Milosavljević.

Ona je zamolila sve građane Brusa da budu strpljivi do konstituisanja nove Skupštine kako bi se što bolje došlo do  podele uloga za naredni mandat i na taj način obezbedilo lakše rešavanje prekobrojnih problema  opštine koja je siromašna.

,,Od proglašenja konačnih rezultata za koje je rok 21. decembar imamo 57 dana da konstituišemo novu Skupštinu. U tom roku će biti pozvani novi odbornici na prvu konstitutivnu sednicu a zatim i prvu radnu u novom sazivu“, istakla je Milosavljević i dodala:

,,Čestitam svim protivkandidatima na osvojenim mandatima, GG Dr Duta na 7 osvojenih mandata, SPS-u koji ima 2, Državotvornom bloku 1 i Srbiji protiv nasilja 1.  Verujem da će novi saziv Skupštine biti još efikasniji nego prethodni koji je takođe bio sjajan. Pred nama su veliki izazovi koje moramo rešavati uz pomoć države. Želim da se zahvalim svima koji su nam čestitali pobedu putem poruka, a na koje je gotovo nemoguće odgovoriti jer ih je bilo preko 3000. Svim građanima Brusa u zemlji i dijaspori želim srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike, da sačuvamo zdravlje, mir, ljubav i tradicionalne vrednosti“, poručila je Valentina Milosavljević.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *