PREDSTAVNICI OPŠTINE POSETILI UDRUŽENJE MNRL ,,PČELICE“

Udruženje MNRL ,,Pčelice“ danas je posetio predsednik opštine Brus Dalibor Savić zajedno sa šefom Odseka za društvene delatnosti Nikolom Zbiljićem i tom prilikom razgovarao sa predsednikom i sekretarom ovog Udruženja o daljem unapređenju rada ove organizacije. On je naglasio da je Opština obezbedila oko 6 miliona dinara Udruženju MNRL ,,Pčelice“ kako bi omogućila njihov rad u narednih devet meseci i dodao da se radi na projektu ,,EU Progress“ kojim će ovo Udruženje verovatno dobiti dodatna sredstva.

Sekretar Udruženja Tanja Đokić-Milenković ukazala je na značaj rada organizacije i na važnost nove javne nabavke usluge ,,Dnevni boravak“.

,, Prva stvar je da je predsednik prvi put ovde u svojstvu predsednika a druga stvar je potpisivanje Ugovora i nastavak javne nabavke za uslugu socijalne zaštite ,,Dnevni boravak“, da nastavimo da radimo, da naša deca svakodnevno dolaze ovde, da brinemo o njima i da Boravak nastavi sa radom u sklopu licence i svih programskih aktivnosti koje mi sprovodimo od 2018. godine“, rekla je Đokić-Milenković.

Savić i Zbiljić su ovom prilikom obišli prostorije Udruženja u kojima se korisnici svakodnevno bave grnčarijom, dekupaž tehnikom, sublimacijom, imaju krojačku radnju i obavljaju druge kreativne aktivnosti.

Udruženje ima 118 članova (deca i njihove porodice) a uslugu Dnevnog boravka koristi 15 korisnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *