PRVACI PRIMLJENI U DEČIJI SAVEZ SRBIJE

Još jedna generacija prvaka OŠ ,,J.J. Zmaj“ primljena je danas u Dečiji savez Srbije u okviru manifestacije ,,Dečija nedelja“. Svečani prijem obeležen je priredbom osnovaca koji su se pevanjem i recitovanjem potrudili da učine ovaj dan posebnim za najmlađe školarce, takođe učesnike priredbe.

,,Drago mi je što smo u situaciji da još jednu generaciju prvaka školujemo u našoj školi, a od danas postaju članovi Dečijeg saveza i nastavljaju školovanje kao pravi đaci. Pozdravio bih učiteljice koje imaju priliku za još jedno dokazivanje da zajedno sa decom savladaju školski program“, rekao je direktor OŠ ,,J.J. Zmaj“ Milan Antić, čestitajući prvacima prijem u Dečiji savez Srbije.

Prijemu prvaka prisustvovao je i načelnik Odseka za društvene delatnosti, Nikola Zbiljić, koji je podsetio da su upravo deca glavni prioritet bruske opštine.

,,Posebno pozdravljam đake prvake i čestitam im prijem u Dečiji savez. Hteo bih u ime lokalne samouprave da se zahvalim nastavnicima i ostalom školskom osoblju što na jedan marljiv, odgovoran i predan način brinu o našoj deci. Što se tiče lokalne samouprave, predsednica je odredila prioritete da nam deca budu najvažnija, dokaz tome su četiri novootvorena igrališta, besplatna užina, besplatni udžbenici (za prvi razred), vannastavne aktivnosti …Uživajte u vašoj nedelji i u detinjstvu“, poručio je Zbiljić školarcima.

Dečji savez je vaspitna organizacija u kojoj deca ostvaruju svoje potrebe za druženjem, igrom, stvaralaštvom i zabavom. Svoj rad programira za celu školsku godinu, posebno intezivirajući aktivnosti tokom Dečije nedelje.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *