PRVI LETNJI NASTUP BENDA ,,SAMO JAKO’’ U BRUSU Mladi muzičari ove godine obeležavaju tri godine postojanja

Nakon tropski toplog dana, sinoć je bruska publika osveženje i dobar provod potražila na Gradskom bazenu gde ih je dočekao bend ,,Samo jako’’ uz svoj prepoznatljiv i autentičan zvuk.

Ovo je njihov prvi  letnji nastup u Brusu ove godine i kako kažu, drago im je što je to upravo na bazenu.

,,Mi se nadamo da će biti još ovakvih žurki, voleli bismo da bar jednom do kraja sezone bude organizovano noćno kupanje i da mi tada nastupamo ovde’’, rekao je pevač grupe Saša Đidić.

Mladi muzičari ove godine obeležiće i tri godine postojanja benda.

,,Drugog avgusta slavimo tri godine postojanja benda kod Đure na terasi, tamo gde je sve počelo, i to će nam biti  slogan. Inače tokom avgusta nastupamo u Vrnjačkoj banji, u  komšijskom gradu Aleksandrovcu, Beogradu, Smederevu, Velikoj Plani i na Kopaoniku. Počinjemo da radimo i sve proslave, rođendane i korporativne žurke u našem autentičnom fazonu“, istakao je  Saša i dodao da će ovaj bruski bend do kraja godine biti proširen u svom sastavu sa bubnjarom i bas gitaristom.

Na koncertu su Brusjani imali priliku i da donacijama podrže rad Lokalne fondacije Rasinskog okruga u nastajanju. Predstavnica Fondacije Jasna Rakićević izrazila je zahvalnost organizatorima koncerta i pozvala prisutne da svojim donacijama učestvuju u stvaranju boljeg okruženja za život.

,,Vašom donacijom podržavate razvoj svih gradova Rasinskog okruga, postajete deo zajednice koje se pita. Glavni cilj je da građani budu pokretači promena i rešavaju konkretne probleme u svojoj zajednici’’, rekla je Jasna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *