TURISTIČKA ORGANIZACIJA PREDSTAVILA BRUS NA SAJMU TURIZMA

U nedelju je završen 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu na kome je učestvovala i Turistička organizacija opštine Brus i predstavila svoj grad. Prema rečima direktorke Nataše Timotijević, Sajam je bio uspešan s obzirom na to da je mnogo posetilaca obišlo štand TOOB koji su se uglavnom interesovali za predstojeću letnju sezonu.

,,Tokom Sajma smo imali radni sastanak sa ministrom turizma i omladine Huseinom Memićem na kome smo razgovarali o narednim ulaganjima i projektima koji će doprineti razvoju turizma u našem gradu. Drugog dana su nas posetili članovi Kabineta ministra Nemanja Radović, Dunja Đenić i Ivana Antonijević. Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović je imala poslovni sastanak sa predsednikom opštine Brus, Daliborom Savićem. Veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva je obišao naš štand a na radost svih nas, obišli su nas i naši srednjoškolci“, istakla je Timotijević.

Na sajmu se predstavilo preko 400 izlagača iz više od 27 zemalja. Ono što Turističku organizaciju opštine Brus očekuje je Sajam turizma u Banjalici koji počinje u petak, prvog marta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *