USKORO OTVARANJE GRADSKOG BAZENA

Pripreme za novu letnju sezonu na Gradskom bazenu su u toku, a ukoliko dozvole vremenske prilike, kupališna sezona bi mogla biti otvorena oko 20. juna.

,,Danas i sutra radimo na čišćenju bazena, a zatim sledi punjenje vodom. Posle najavljenog nestabilnog vremena ove nedelje, očekuje se porast temperature tako da se nadamo da će voda brzo dostići optimalnu temperaturu i da ćemo krajem naredne nedelje otvoriti bazen za posetioce. Prvog dana rada bazena, ulaz će biti besplatan“, izjavio je direktor Sportskog centra Brus, Stevan Popović.

Pojedinačna dnevna karta za odrasle biće 200 dinara, a ako dođete na bazen posle 15 sati, karta će koštati 150 dinara. Dnevna karta za decu stariju od 12 godina koštaće 150 dinara, a posle 15 sati 100.

Mesečna karta za Gradski bazen iznosiće 3.000 dinara, a sezonska 4.000.Na bazenu je moguće iznajmljivanje ležaljke koje košta 100 dinara.

Deca mlađa od 12 godina ne plaćaju kartu i obavezno moraju biti u pratnji punoletne osobe.

Pravo na besplatne sezonske karte imaju osnovci i srednjošklci, dobitnici Vukove diplome, učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima  u protekloj školskoj godini, sportisti koji su osvojili medalje na državnim takmičenjima, štićenicima društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba i porodicama vojnih invalida.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *