,,VUKOVI“ I OVE GODINE NA ZLATIBOR KAMPU

I ovog leta mali fudbaleri Škole fudbala ,,Vukovi“ boravili su na Zlatiboru zajedno sa svojim vršnjacima iz Aleksandrovca.

Oko tridesetak mališana uzrasta od 7 do 11 godina su tokom četiri dana imali treninge, trening utakmice, ali i vreme za druženje i uživanje u zlatiborskom kraju.

,,Treću godinu zaredom idemo na Zlatibor i naši fudbaleri su puni utisaka. Imali smo intenzivne treninge i odigrali utakmicu protiv ekipe ,,Grozdanoski“ iz Skoplja. Doktor je bio konstantno uz nas i brinuo o deci. Pored treninga imali smo slobodne aktivnosti poput kupanja na bazenu i šetnje na Zlatiboru. Glavni akcenat nam je bio na druženju i boljem međusobnom upoznavanju. Imali smo priliku da vidimo prvi tim Crvene zvezde na treningu, što je za naše mališane bio poseban doživljaj. Nadamo se da će kamp naredne godine biti još uspešniji“, istakao je trener ,,Vukova“ Saša Pavlović.

Nakon letnje pauze, fudbalere očekuje Kup prijateljstva koji će se po treći put održati u Brusu početkom avgusta, kao i pripreme za narednu sezonu.

foto: Vladimir Knežević, ŠF ,,VUKOVI“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *